« Alle Evenementen

Unplugged Bernardus Sassenheim (Marente)

In een bedrijf krijgen leerlingen een rondleiding waarbij medewerkers met een beroep, aansluitend op het (vervolg-)niveau van de leerlingen, naar voren stappen en vertellen over hun functie, hoe zij daartoe gekomen zijn en waarom zij passen binnen het bedrijf.

Zo leren leerlingen over de cultuur van de specifieke sector, krijgen zij beeld waar bij de diverse functies, vervolgopleidingen én waar zij als persoon bij passen. Ook hier zien we graag een doe-ervaring vanuit het bedrijf.

We ondersteunen bedrijf en school bij het vormgeven van dit event op zodanige wijze dat het ook echt impact heeft voor de leerlingen. Een goede voorbereiding op school en opvolging in de periode na het event is daarbij van belang.

Tijdens deze Unplugged:
Tijdens deze editie gaan leerlingen van het ISK naar de Bernardus om daar een lunch voor te bereiden en op die manier kennis te maken met een beroep in de zorg.

Gegevens

Datum:
27 februari
Tijd:
11:00 /13:00

Organisator

OADB
Telefoon
06-10878946
E-mail
info@oadb.nl

Locatie

Bernardus Sassenheim
Hoofdstraat 82
Sassenheim, Zuid-Holland 2171av Nederland
+ Google Maps
© Copyright 2022 Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram