« Alle Evenementen

Unplugged Verschoor Sassenheim

In een bedrijf krijgen leerlingen een rondleiding waarbij medewerkers met een beroep, aansluitend op het (vervolg-)niveau van de leerlingen, naar voren stappen en vertellen over hun functie, hoe zij daartoe gekomen zijn en waarom zij passen binnen het bedrijf.

Zo leren leerlingen over de cultuur van de specifieke sector, krijgen zij beeld waar bij de diverse functies, vervolgopleidingen én waar zij als persoon bij passen. Ook hier zien we graag een doe-ervaring vanuit het bedrijf.

We ondersteunen bedrijf en school bij het vormgeven van dit event op zodanige wijze dat het ook echt impact heeft voor de leerlingen. Een goede voorbereiding op school en opvolging in de periode na het event is daarbij van belang.

Tijdens deze Unplugged:
Tijdens deze editie gaan leerlingen van Yuverta op bezoek bij Verschoor in Sassenheim. Hier krijgen ze verdeeld in kleine groepjes een rondleiding op het terrein. Op die manier maken ze kennis met de medewerkers, het werk dat ze doen en welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen het bedrijf

Gegevens

Datum:
22 april
Tijd:
13:30 /15:30

Organisator

OADB
Telefoon
06-10878946
E-mail
info@oadb.nl

Locatie

Verschoor Sassenheim
Rijkstraatweg 59
Sassenheim, Zuid-Holland 2171AK
+ Google Maps
© Copyright 2024 Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram