Grand Finale tv-serie overhandiging Bollenjongens Deal Duin - en Bollenstreek

De tv-serie Bollenjongens over de Duin- en Bollenstreek en haar jonge agrarische ondernemers kwam op zaterdag 3 juli tot een grand finale in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof. De hoofdrolspelers keken, samen met hun familie en andere genodigden, de laatste aflevering van de serie. Als klapstuk overhandigden zij de “Bollenjongens Deal” aan Kees van der Zwet, in zijn rol als voorzitter van Greenport Duin- en Bollenstreek.

Links: Kees van der Zwet (voorzitter Greenport Duin- en Bollenstreek). Rechts: Allan Visser (één van de bollenjongens)

Presentator Johan Overdevest volgde een jaar lang elf jonge agrariërs tijdens hun werk op het land en in de schuren in de Duin- en Bollenstreek. De streek is belangrijk voor het toerisme in Nederland en voor de export: de bollen en bloemen worden naar de hele wereld verzonden.
De serie Bollenjongens is er één zonder blad voor de mond, met openhartige interviews en een duidelijke visie van deze bollenjongens, die een belangrijke speler zijn in de economische toekomst van onze streek.

Vanaf 5 mei was TV West tien weken lang het uithangbord van het sierteeltcluster en is de laatste aflevering te zien op woensdag 7 juli, vanaf 17 uur elk heel uur.

Klik hier voor het hele persbericht.

© Copyright 2024 Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram