De gezichten achter OADB

Naast het vaste team werkt OADB samen met een stuurgroep, ambassadeurs en een jongerenpanel. 
Maak hier kennis met alle gezichten die zich inzetten voor  het nastreven van de doelen van OADB!

Het team

Mariëla
van der meer

Programmamanager
Verantwoordelijk voor inhoud en resultaten gericht op de doelen kortbij en stip op de Horizon

Thea 
Verbeek

Officemanager
De spin in het web bij OADB

Eva
van der Kwast

Verbinder
Eva verbindt de groene sector met activiteiten van OADB

Meer informatie? Neem contact op!

contact

Stuurgroep

Sabrina
Bijvank

Lid stuurgroep verbinding Rijnlands Lyceum Sassenheim
Rijnlands Lyceum Sassenheim wil graag haar leerlingen een breed beeld geven van allerlei beroepen die aansluiten op mavo, havo en vwo niveau. Zij ontwikkelen binnen alle afdelingen activiteiten hiertoe.

Kees 
Vreugdenhil

Voorzitter stuurgroep, penvoerder Stichting Fioretti Teylingen. De scholen van Fioretti Teylingen hebben heel diverse activiteiten van Real life vragen voor projecten Nieuwe leerweg en beroepencafé’s tot gastlessen vanuit ondernemers en LOB activiteiten.

Aline 
Admiraal

Lid stuurgroep verbinding Yuverta, Yuverta ziet graag onderwijsactiviteiten voor zowel vmbo als leven lang ontwikkelen, daarmee krijgen de leerlingen een breed beeld van mogelijkheden voor de toekomst én eenmaal in het werkende leven blijf je je continu ontwikkelen.

Ambassadeurs

Marjolein
van der Jagt

Ambassadeur voor de sector toerisme, de motor achter projecten in het kader van de Tuin van Holland, kuuroord Noordwijk en dorpsmarketeer in Oegstgeest

Maarten
Prins

Ambassadeur voor de sector Greenport en programmamanager Duin en Bollenstreek. Maarten ziet graag verbindende activiteiten op de hele onderwijslijn van basisonderwijs tot en met hbo/universiteit

Erika 
van der Heijden

Ambassadeur OADB van het eerste uur, projectleider Talent 4 Life: het programma wat jongeren vanuit hun passie en talenten verbindt op beroepsmogelijkheden en vrijwilligerswerk.

Paul
van der Putten

Ambassadeur vanuit bedrijfsleven bollenstreek, hij maakt bedrijven bekend met en warm voor meedoen vanuit de overtuiging dat verbindingen tussen arbeidsmarkt en onderwijs randvoorwaardelijk zijn voor bedrijfssuccessen en daarmee een bloeiende economie in onze regio.

Stephan
Stokkermans

Ambassadeur voor de sector horeca. Boegbeeld van het organiseren van connecties tussen onderwijs en bedrijven. Stephan heeft samen met onderwijspartners als de KTS (Inspire) en MBO Rijnland succesvolle projecten ontwikkeld.

Ernst- Jan
Reinerie

Ambassadeur vanuit de economic board duin en bollenstreek, denkt met ons mee over de voortgang van OADB. Hoe maak je van het programma een paraplu voor onderwijs en arbeidsmarktverbindingen? De randvoorwaarde voor een succesvolle economie.

Jongerenpanel

Jenneke
van der Meer 

Studeert en werkt in de sector Health

Nils 
Reinerie

Werkt in de sector Greenport

Selwin
Alkemade

Studeert in de sector Tech

Amy
Noordink

Werkt en studeert in de sector Toerisme

Nikki
van der Meer

Voor altijd verbonden met de Duin en Bollenstreek

Aan de slag met OADB? 

contact
© Copyright 2024 Youniek Link
arrow-uparrow-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram