Bekend maakt bemind

Om een goede en liefst duurzame binding te krijgen met de streek waar je vandaan komt is het belangrijk om al jong actief daarbij betrokken te worden. Dit kan via sport maar ook via leuke en leerzame activiteiten in de natuur, bij musea en bijvoorbeeld instellingen en bedrijven. 

Dit maakt dat je die regio later ook gaat zien als plek voor je onderneming of het uitoefenen van je beroep. Zeker wanneer er in het vervolgonderwijs (zie onze andere projecten) ook veelvuldig contact is met bedrijven en onderwijs steeds meer in de streek en in de praktijk plaatsvindt.

OADB heeft een kaart ontwikkeld waarop alle deelnemende scholen, bedrijven, organisaties en mogelijke projecten staan vermeld. Dit is een hulpmiddel om elkaar vlot te kunnen vinden.

Regiokaart OADB

Met deze kaart dragen wij bij aan een gevarieerd aanbod van gastlessen, projecten, organisatie- en bedrijfsbezoeken, workshops en interactieve vlogs en filmpjes die benut kunnen worden voor een cyclische, duurzame invulling van lessen.

We ontwikkelen, in samenwerking met onze partners, projecten voor het basisonderwijs die er toe doen.

Lesbrieven

Werelddoelen les

Presentatie

Aan de slag met OADB? 

contact
© Copyright 2022 Youniek Link
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram